Crossblok Revisie

Powered by
MVS Race Engineering

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

www.crossblokrevisie is een initiatief van MVS race engineering die al tal van jaren gespecialiseerd is  in het bouwen en ontwikkelen van complete motorfietsen voor motorsport doeleinden. Zowel voor particulieren als bedrijven en daarbij het reviseren en tunen van 2 en 4 takt cross/race motoren. De  jarenlange ervaring heeft al tot zeer grote successen geleidt, zowel in de auto als motorsport.

Zo werd in 2007 een 3e plaats in de WK endurace superbike gerealiseerd. En in 2008 zelfs een 6e plaats algemeen in het WK 24 uur endurance superbike. Waarbij geen enkele motorische technische uitval heeft plaatsgevonden.

Ook zijn er op 250cc grandprix niveau diverse motoren geprepareerd.

 

De laatste jaren zijn wij nadrukkelijk gespecialiseerd in de revisie en tuning van 1 cilinders, waarmee we de afgelopen twee jaar maar liefst 2x op rij vice europees kampioen supermono zijn geworden.  Met als krachtbron een Yamaha XTZ 660 die een standaard vermogen van 39 pk levert en nu ruim 95 pk aan het achterwiel levert. Ook hier zijn geen motorische uitvallen genoteerd.

 

In al deze jaren hebben wij de nodige kennis en ervaring  opgebouwd, dat komt mede omdat we veel werkzaamheden verrichten voor diverse tuners uit diverse takken van auto en motorsport. Alleen op deze manier blijven we op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen. Ook vindt er hierdoor een goede samenwerking met bedrijven, tuners en revisiebedrijven plaats.

 

Omdat we 99% van alle werkzaamheden binnenshuis verrichtten, werken we nauw samen met grote onderdeel fabrikanten zoals Carillo, JE pistons, Wiseco en Prox Racing parts.

Voor onder andere Prox Racing hebben we ontwikkelingswerkzaamheden verricht, zowel voor de motorcross als wegrace.

 

We beschikken over de modernste machines, zoals een speciale motoren testbank, speciaal ontwikkeld voor losse 1 cilinder crossmotoren.

We werken met gediplomeerde motorfiets monteurs en ingenieurs met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van 2 en 4- takten,  motoren.

Kijk naar ons prijsoverzicht

 

Wij werken met de volgende professionele merken: