Crossblok Revisie

Powered by
MVS Race Engineering

ACTIE !!! Sponsoring aangeboden voor alle rijders !!!

 

De afgelopen jaren ondersteunen en sponsoren we diversen  rijders en teams in de motorsport.

Omdat wij dagelijks nog tal van sponsoraanvragen van jullie  ontvangen heeft Crossblokrevisie.nl dit jaar een unieke actie en wil graag alle rijders financieel en materieel sponsoren!

 

We zijn op zoek naar enthousiaste cross, offroad, enduro en supermoto rijders, zowel hobby als wedstrijdrijders.

 

 

Wat zijn de voorwaarden:

Erg simpel, zorg ervoor dat wij minimaal 1 nieuwe betalende klant voor een basis revisie via jou verkrijgen. Als er daadwerkelijk een motorblok bij ons wordt aangeleverd  en vermeld wordt dat hij of zij via jou komt krijg je (na betaling van het gereviseerde blok van de door jou gestuurde klant) binnen 14 dagen maarliefst 15 euro sponsor geld op je rekening gestort.

Ideaal om je inschrijfgeld voor een training of wedstrijd te betalen. Je mag onbeperkt nieuwe en oude klanten naar ons toe sturen, zodat je een onbeperkt sponsorbudget bij elkaar kunt sparen.

Om er voor te zorgen dat de nieuwe klant ook daadwerkelijk verteld dat hij via jou komt krijgt hij geheel gratis eenmalig 1 liter High Performance synthetische Eurol race olie  t.w.v. € 17,95 gesponsord door ons!

 

Wees dus slim!…………. en vermeld je naam + bank gegevens, geschreven of gestempeld op de achterkant van onze flyers en vertel erbij dat hij of zij ook nog eens een liter gratis Eurol olie krijgt en deel zoveel mogelijk  flyers uit !!!!!

Op deze manier kun je een ongekend hoog gesponsord budget ontvangen.

 

Flyers zijn te verkrijgen in de shop van crossblokrevisie.nl of op aanvraag gratis te bestellen bij ons. Om snel te werk te gaan kun je ze ook uitprinten via de website.

Kortom! Geen verplichtingen maar direct sponsorgeld op jou rekening gestort doormiddel van het aanleveren van een nieuwe klant.

Natuurlijk vinden we het leuk als je één van onze beroemde crossblokrevisie stickers op je motor plakt, dit is overigens geheel vrijblijvend.

 

Actie gelden niet in combinatie met andere acties.

Werkzaamheden