Crossblok Revisie

Powered by
MVS Race Engineering

Testbanken centrum voor motorfietsen,quads en losse motorblokken

Bij crossblokrevisie.nl ben je aan het juiste adres om je motorfiets of quad te laten afstellen.Wij zijn o.a gespecialiseerd in tuning en het afstellen van motorfietsen,uitlaten, carburatie,injectie en ontstekings systemen, zowel voor 2 als 4 takt motoren.

vermogensmeting voor je motorfiets + uitdraai € 45,- .

 

Testbankencentrum:

We beschikken als een van de weinige bedrijven in Nederland over meerdere geijkte testbanken, zo kunnen wij losse motorblokken testen wat veelal gebruikt word voor speciale ontwikkelings en tunings projecten,denk daarbij aan het fine tunen van een uitlaat systeem van een 2 takt of bijvoorbeeld de nokkenastiming van een 4 takt motor.Daarbij zijn wij ook in het bezit van een testbank speciaal voor complete motorfietsen en quads.

In de loop der jaren hebben we zeer veel ervaring en kennis opgedaan met betrekking tot het testen en tunen van motoren in samenwerking met colega en testbank goeroe van nederland : Ruud Fredriks. Veel bedrijven en teams uit de motorcross,supermoto, enduro en wegrace zijn daarom al jaren kind aan huis.

Mocht je zelf een aantal onderdelen willen testen op je motor en gebruik willen maken van een van onze testbanken, dan is dat geen enkel probleem.

 

Waarom moet je testen ?

Veel mensen onderschatten het gebruik van de testbank, ze gaan veelal zelf aan de slag met de tuning van hun motorfiets of laten dit elders doen. Het belangrijkste word dan vaak uiteindelijk vergeten met alle gevolgen  van dien. Het afstellen en fine tunen van de motor op de testbank wat alleen maar mogelijk is door middel van het gebruik van een testbank waarbij je vaak enorm goede resultaten mee behaald is van essentieel belang.

 

Resultaat: betrouwbaarder, in veel gevallen vermogenswinst, langere levensduur dus minder onderhoudskosten.

 

 

 

Prijzen vermogensmetingen en gebruik testbanken:

 

Testbank voor complete motorfietsen losse run +  uitdraai grafiek+ brandstof meting  €    55,-  run
Testbank voor complete motorfietsen (onbeperkte aantal runs per uur)  €    90,-  per uur
Afstellen van carburatie/injectie/ontst systemen en tuning op testbank  €    90,-  per uur
Testbank voor losse motoren  (excl arbeids kosten op en afbouwen)  €    90,-  per uur
Testbank complete Quads  €   125,-  per uur
Verhuur van testbank complete motorfietsen (voor bedrijven en teams)  €   500,-  per dag
Verhuur van losse blokken testbank  (voor bedrijven en teams)  €   500,-  per dag
Verhuur blokkenbank / motorfiets bank ( voor bedrijven en teams ) €    300,-  halve dag
 

P.s. Voor € 90,- er mogen onbeperkte aantal testruns in het uur gemaakt worden !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij gaan er wel vanuit dat de motoren voorzien zijn van normaal onderhoud, dus ook voldoende olie, water, brandstof en werkende meters e.d.Zorg er voor dat je een degelijke achterband hebt en GEEN motorcrossband.We hebben eventueel een los testwiel ter beschikking ( afhankelijk van merk crosser)

Wij kunnen op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor of van Schade en of letsel die ontstaat door gebruik van testbank.Testen is geheel op eigen risico ! 

Werkzaamheden